Εμπιστευτείτε το ταξίδι σας σε επαγγελματίες!
Κλείστε το ακίνητο της επιλογής σας τώρα με έκπτωση 25€!
 
Η travelstaytion είναι μια πλατφόρμα ενοικίασης βιλλών και διαμερισμάτων στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Στόχος μας είναι η δημιουργία ενός δικτύου απο επαγγελματίες του χώρου ( εταιρείες διαχείρισης ακινήτων και ιδιόκτητες ), ικανούς να παρέχουν άρτια εξοπλισμένα καταλύματα αλλά και να καλύψουν τις όποιες ανάγκες των επισκεπτών τους.
 
Η travelstaytion και τα ακίνητα που παρέχει  εξασφαλίζουν μια απολύτως ομαλή ταξιδιωτική εμπειρία. Κάνοντας κράτηση μέσα από την πλατφόρμα μας , δεν θα βιώσετε ποτέ το άβολο συναίσθημα του να μοιράζεστε τον χώρο σας, ή του να δανείζεστε το σπίτι ενός αγνώστου. Σε αντίθεση με τους περιστασιακούς οικοδεσπότες που πολλές φορές σας απογοητεύουν, οι προσεκτικά  επιλεγμένοι ιδιοκτήτες μας, θα είναι πάντα διαθέσιμοι να παρέχουν άμεση εξυπήρετηση για ό,τι χρειαστείτε.
 
Ο ρόλος της TravelStaytion είναι να διασφαλίζει 100% τη διαδικασία πληρωμής  και να παρέχει ένα ασφαλές διαδικτυακό περιβάλλον όπου ο ταξιδιώτης και ο ιδιοκτήτης μπορούν να αναπτύξουν μια αμοιβαίως ωφέλιμη σχέση που σκοπό έχει την απόλυτη ευχαρίστηση του ταξιδιώτη!
 
Βρείτε τώρα το ακίνητο που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες, ανάμεσα σε 200 διαφορετικούς προορισμούς παγκοσμίως και τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε εμείς!
 
www.travelstaytion.com
 
*Εισάγετε το εκπτωτικό κουπόνι με κωδικό: 25OFF κατά την ολοκλήρωση της κράτησής σας και επωφεληθείτε της προσφοράς μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*
*
Website